miércoles, 29 de mayo de 2013

Conversion de documento a PDF

¿Que es un archivo PDF?
PDF (sigla del inglés portable document format, formato de documento portátil) es un formato de almacenamiento de documentos digitales independiente de plataformas de software o hardware. Este formato es de tipo compuesto (imagen vectorial, mapa de bits y texto). Fue inicialmente desarrollado por la empresa Adobe Systems, oficialmente lanzado como un estándar abierto el 1 de julio de 2008 y publicado por la Organización Internacional de Estandarización como ISO 32000-1.

viernes, 3 de mayo de 2013

El programari

Perquè un ordinador funcioni necessita programes; és a dir, el software. Ara, utilitzar ordinador és ben sencill, ja que podem seleccionar icones, menús, etc., en una pantalla plena d'elements gràfics. I disposem de suports de gran capacitat per emmagatcemar textos, fotos, víde

Software: Se conoce como software1 al equipamiento lógico o soporte lógico de un sistema informáticos

Icones: imatege que defineix un programa.

Menús: El menú Inicio y botón de inicio son elementos de la interfaz utilizada en las últimas versiones de los sistemas operativos Microsoft Windows y en algunos gestores de ventanas X.


Ordenador: és una màquina electrònica que rep i ​​processa dades per convertir-los en informació útil.

Element gràfic: conjunt d'icons d'una pantalla.


Textos: Formato de letras.


Videos: imagenes en movimient.



1. Localiza el entorno gráfico de: Mac, Linux i Windows.

Mac, desembolupat per Apple Computer. Es fa servir, sobretot, per a feines de disseny, edició de video i arts gràfiques.






Linux, creat per Linus Torvalds. Es tracta d'un sistema operatiu de codi obert: el seu ús és gratuït i no s'ha de pagar per utilitzar-lo legalment. Com que és gratuït, cada vegada es fa servir més en àmbits educatius, administratius i d'altres.


Windows, desembolupat per Microsoft.És el més estès en l'àmbit domèstic i en les seves diferents versions (95, 98, 2000, NT, Millenium, XP i Vista).